Pedofili Tetikleyicisi Anneler !



İnsan beyni illüzyona meyilli, göz aracılığı ile gelen bilgiyi yanlış redakte edebilen bir organ.Daha somut ifade ile yerdeki meyve çekirdeğini örümcek zannedebiliriz ya da yolda gördüğümüz herhangi birinin arkadaşımız olduğundan emin olmamıza rağmen o kişi arkadaşımız çıkmayabilir. Doğruyu anlamak için kısa bir zamana ihtiyaç duyarız ve saliseden daha az bir süre zarfında  'zannettiğimizi' anlarız. Dolayısı ile şunu söyleyebiliriz : Beyin bize her zaman nesnel olanı fısıldamaz.

'Normal' olarak tanımladığımız (ki benim için normalin tanımı biraz değişik ama şimdi buna hiç ilişmeyeyim) beyin sınırlarına sahip bir insan,  bu ayırıma azami sürede ulaşır. Yani çekirdeğin bir örümcek olmadığını , yolda gördüğü kişinin yanına gitmeden onun zannettiği kişi olmadığını dikkatlice bakınca fark eder. Peki bu ayırımı yapamayanlar  ? Genetik ya da psikiyatrik nedenlerle bu kontrolü yapamayan kusurlu organizmalar ?

Onlar ısrarla örümcek gördüklerini söyler,bağırır ve korku nöbeti yaşar , onlar herhangi biri zannettiği kişi ile sohbet etmeye kalkar.Peki tüm bunların yukarıdaki fotoğrafla olan ilgisi ne ? 

Pedofili olan erişkinler bu ayrımı yapamaz.Erişkin gibi giydirilen çocuklar pedofili adayı yada pedofili olan erişkinler için birincil tetikleyici unsurdur. Evet bu yetişkinler sadece erişkin gibi giydirilen çocuklara tacizde bulunmazlar fakat bu durum onların algılarını tahrik eden ve aynı zamanda eylemlerini kendilerine onaylatan bir görüntüdür. Çünkü çocuk annesi ya da babası gibi giyinmiştir, o bir yetişkindir... En az annesi kadar seksi en az babası kadar yakışıklıdır. Çünkü ona dokunmak onun için daha da 'olağan' olmuştur.

Sosyal mecralarda rastladığım, hatta bazen gözlerime inanamadığım görüntülerden sebep meseleyi çağdaş nörolojinin de bana destek verdiğini de bilerek dile getirmek istedim. 7 - 8 yaşlarındaki çocukların neon , leoplar kıyafetler , file çoraplar , transparan pantolon ve gömlekler ,channel , gucci çantalarla dudak büzüp poz vermelerindeki hangi masumiyet (?) ebeveynlerin hoşuna gidiyor bilmiyorum. Lakin kimlik bunalımına soktuğunuz çocuklar sadece sizin değil. Hatta hiç kimsenin değil. Fakat toplumun birer üyesi. Sebep olacağı ya da maruz kalacağı her türlü zarar sizden başkaları için de üzücü olabiliyor. Umarım Hollywood anneleri ve türevleri bundan vazgeçer ...


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Calal Şengör ve Avanesi İçin Not :

İçinde Olmak Ama Dışında Kalmak